ЦКС Новини 15 листопада 2023
15 листопада 2023

Електронний рахунок за спожиті комунальні послуги у жовтні можна завантажити в особистому кабінеті КК «Центр комунального сервісу»

Новость

     Споживачі, які відмовилися від паперових рахунків-повідомлень, можуть завантажити електронний рахунок, що доступний в особистому кабінеті споживача комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС) та відразу оплатити.

​     Оплатити за спожиті послуги можна за допомогою онлайн-сервісів ЦКС: 

  1. Особистий кабінет https://komunalka.ua/cabinet/ (без комісії за допомогою картки киянина).
  2. Мобільний застосунок «Комуналка».
  3. Банківські платіжні системи (такі як «Ощад24», «Приват24», «МоноБанк» та інші).
  4. Муніципальні електронні додатки.

​     Звертаємо увагу, що електронні рахунки за необхідності можна сплатити також у касах банківських установ та поштових відділеннях. У разі накопичення боргу, скористайтеся правом на реструктуризацію (розстрочення) заборгованості.

​     Електронний рахунок для оплати житлово-комунальних послуг має таку ж юридичну силу, як і паперовий рахунок-повідомлення. Його можна зберегти на комп’ютері чи в телефоні, щоб завжди мати можливість скористатися без доступу до мережі інтернет, а за необхідності - роздрукувати.

     ​Щоб завантажити електронний рахунок з особистого кабінету, достатньо натиснути на кнопку «завантажити рахунок» в об’єкті, за яким відмовились від паперового рахунку-повідомлення (функція доступна відразу після підтвердження відмови від паперового рахунку-повідомлення), зберегти на своєму пристрої (телефоні або комп’ютері).

     ​Нагадуємо, щоб відмовитися від паперового рахунка:

♦  зайдіть в особистий кабінет споживача;     

♦ перейдіть у налаштування повідомлень, оберіть пункт «Відмовитися від паперового рахунка-повідомлення»; 

♦ відмітьте об’єкти (адреси), за якими не хочете отримувати паперові рахунки-повідомлення; 

♦ натиснути «Зберегти».

​     Детальна інструкція відмови від паперового рахунку-повідомлення на користь електронного рахунку за посиланням: https://cks.com.ua/news/servis-z-vidmovi-vid-paperovih-rahunkiv-povidomlen-stav-sche-zruchnishim_767/.

     Дякуємо, що обираєте наші сервіси!