ЦКС Новини 21 липня 2023
21 липня 2023

#ЦКС_відповідає: Що таке ключ авторизації і де його шукати?

Новость

Для забезпечення захисту персональних даних споживачів в особистому кабінеті КК «Центр комунального сервісу» застосовується спеціальний код - ключ авторизації, який є унікальним для кожної адреси. Система зробить запит на його введення у процесі додавання об’єктів за зазначеними адресами в рахунку-повідомленні.

Отже, після реєстрації в особистому кабінеті споживача, при додаванні об’єкта, потрібно обрати вулицю, номер будинку та квартири, а також вказати ключ авторизації. Він знаходиться у нижньому лівому кутку паперового рахунку-повідомлення та має вигляд: XXX-YYY-ZZZ.

Також в особистому кабінеті споживача, з’явилася функція «Відмовитися від паперового рахунку-повідомлення» та отримувати їх лише в електронному вигляді.

У разі виникнення будь-яких додаткових питань щодо користування особистим кабінетом, отримати консультацію можна через месенджер у Facebook, Telegram або зворотний зв'язок на сайті, обравши напрямок питання «Особистий кабінет».

Для нових користувачів пропонуємо коротку відеоінструкцію, що може бути корисною у процесі реєстрації в особистому кабінеті: https://youtu.be/U-ZmUUA1Qv8.

Дякуємо, що обираєте наші сервіси!