ЦКС Новини 21 грудня 2022
21 грудня 2022

Фахівці навчального центру «Платформа комфорту» при КК «Центр комунального сервісу» провели 30 безкоштовних практичних занять для мешканців Києва протягом поточного року

Новость

     В умовах війни, протягом 2022 року, команда фахівців навчального центру «Платформа комфорту», що діє на базі комунального концерну «Центр комунального сервісу» провела 30 безкоштовних практичних лекцій-практикумів для мешканців столиці.

     Такі навчання фахівці проводять на базі Vcentri HUB Голосіївського та Оболонського районів вже не перший рік. І, навіть, у період воєнного стану кількість відвідувачів не зменшується. Кияни активно освоюють онлайн інструменти оплати за спожиті житлово-комунальні послуги, передачі показань вузлів розподільного обліку води та тепла (квартирних лічильників) тощо. 

     Найпопулярнішими серед слухачів курсу були лекції щодо особливостей користування особистим кабінетом, онлайн передачі показань вузлів розподільного обліку (квартирних лічильників), а також, як залишити звернення та створити заявки на сайті ЦКС, долучитися до діалогу із фахівцями у Facebook, Skype  та Telegram.

     Також неодноразово цікавилися особливостями створення ОСББ та нововведеннями у законодавчій базі, що регулює сферу житлово-комунального господарства.

     Крім того, у Концерні звертають увагу, що є можливість долучитися до безкоштовного навчання в онлайн-режимі. Заняття проходять щочетверга та щоп’ятниці у режимі вебінару.

      Для участі в навчанні достатньо:

  • Перейти за посиланням: https://edu.cks.com.ua/rozklad-zanyat.
  • Обрати лекцію та зареєструватися.
  • Отримати на електронну пошту запрошення, у якому зазначено дату та час проведення лекції.
  • Перейти за посиланням у визначений час та натиснути «Долучитися».