ЦКС Новини 11 березня 2019
11 березня 2019

Запрошуємо шукачів роботи на ярмарок вакансій «Майбутнє за професіоналами»

  • 14 березня з 11:00 по 14:00 на базі навчального центру «Платформа комфорту» при КК «Центр комунального сервісу» (вул. Львівська, 57-А) відбудеться ярмарок вакансій  «Майбутнє за професіоналами».

Всі охочі зможуть одразу пройти співбесіду та записатися за її результатами на стажування. Найбільш затребуваними вакансіями є бухгалтер та фахівець 1 категорії (консультування споживачів). Під час ярмарку шукачі отримають можливість спробувати себе у ролі працівника в рамках програми "занурення у професію".

Претенденти можуть обирати місце роботи за зручністю розташування, оскільки Сервісні центри ЦКС є у кожному районі Києва. 

Окрім цього, безперечними перевагами роботи у «Центрі комунального сервісу» є сучасні програми адаптації працівників та професійне навчання впродовж усього часу роботи.       

 

Реєстрація учасників ярмарку починається з 10:00 у холі навчального центру «Платформа комфорту» (вул. Львівська, 57-А). Також зареєструватися можна попередньо за телефоном (044) 591-21-31 або за електронною адресою robota@src.kiev.ua

 Запрошуємо стати частиною великої родини, що надає максимально якісний сервіс для киян!