ЦКС Новини 28 вересня 2022
28 вересня 2022

Запрошуємо киян на безоплатне навчання з опанування онлайн-сервісів з оплати житлово-комунальних послуг

Новость

     Фахівці навчального центру «Платформа комфорту» продовжують проводити навчання для всіх бажаючих у рамках «Курсу для людей літнього віку». Найближча лекцію-практикум відбудеться у цей четвер 29 вересня о 10:30 у Голосіївському районі м. Києва.
     Заняття безоплатне. Головне завдання, яке ставлять перед собою фахівці навчального центру «Платформа комфорту», що діє на базі Концерну – допомогти тим, хто цього потребує, опанувати онлайн-сервіси з оплати комунальних послуг, а також детальніше ознайомитися з варіантами та можливостями дистанційного вирішення питань, пов'язаних із отриманням житлово-комунальних послуг.
     Під час лекції-практикуму учасники зможуть отримати наступні знання та навики:

  • як зареєструватися в особистому кабінеті "Центру комунального сервісу";
  • як передати онлайн показання квартирних лічильників;
  • як залишити онлайн-звернення на сайті "Центру комунального сервісу";
  • як створити заявку на повірку, заміну чи встановлення лічильників;
  • як долучитися до діалогу із фахівцем у Facebook, Skype та Telegram.

     Навчання проходитиме 29 вересня у Vcentri HUB: Голосіївський (вул. Велика Китаївська, 83). Початок о 10:30. Вхід вільний, без попереднього запису.
     Телефон для довідок: 093-549-69-85 .
     Якщо ви не маєте можливості з якихось причин потрапити на цю лекцію, то звертаємо вашу увагу, що навчальний центр «Платформа комфорту» постійно проводить безоплатні навчання у різних районах столиці.
     Стежте за нашими анонсами на сайтах навчального центру «Платформа комфорту»  https://edu.cks.com.ua/rozklad-zanyat/ та на нашому сайті https://cks.com.ua/  .