ЦКС Новини 13 квітня 2020
13 квітня 2020

Юлія Петрик: «Електронні рахунки за усі житлово-комунальні послуги доступні на сайті «Центру комунального сервісу»

Для життєзабезпечення Києва, містянам слід регулярно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги у повному обсязі. Щоб не допустити перебоїв у наданні послуг, «Центр комунального сервісу» пропонує користуватися електронними рахунками для онлайн-оплати за спожите. Про це під час онлайн-брифінгу повідомила заступниця комерційного директора «Центру комунального сервісу» (ЦКС) Юлія Петрик.

«У сучасних умовах вкрай важливо своєчасно та у повному обсязі розраховуватись за спожите, адже лише таким чином можна не допустити перебоїв із надання комунальних послуг. Зрозуміло, що у більшості мешканців Києва є наразі фінансові труднощі, проте саме від нашої сплати за комунальні послуги залежить життєзабезпечення нашого ж міста! Наразі кияни заборгували майже 6 мільярдів гривень за послуги, які попри усі обставини, продовжують надаватися – вивезення сміття, утримання будинків, опалення, холодне та гаряче водопостачання. «Центр комунального сервісу» пропонує 3 способи онлайн-оплати за спожиті послуги: через особистий кабінет на сайті «Центру комунального сервісу», за допомогою QR-коду, що надрукований на кожному рахунку-повідомленні, та через новий онлайн-сервіс на сайті ЦКС, де можна залишити заявку на подальше отримання електронних рахунків. За допомогою цих сервісів, розрахуватися без комісії карткою киянина можна як за усі послуги разом, так і за будь-яку окремо. І ще наголошу:  у разі виникнення питань під час реєстрації чи сплати, оперативно проконсультуватися можна через через сторінку ЦКС у Facebook або зворотній зв’язок на сайті», – сказала Юлія Петрик.

Вона нагадала, що дистанційне онлайн-обслуговування в умовах запроваджених протиепідемічних заходів, «Центром комунального сервісу» здійснюється за допомогою: