ЦКС Новини 26 квітня 2016
26 квітня 2016

Є рішення суду про стягнення боргу? Чекайте державного виконавця!

Виконавча служба м. Києва активізувала роботу по стягненню заборгованості, відносно якої наявні рішення суду. Державними виконавцями здійснюються візити до помешкань боржників, які проігнорували можливість добровільно виконати судове рішення.

Під час візитів, до яких також долучаються дільничні інспектори та представники телебачення, здійснюється опис та вилучення майна боржників для його подальшої реалізації і погашення заборгованості. Стосовно боржників, заборгованість яких перевищила 10 розмірів мінімальної заробітної плати, у яких відсутні доходи та інше майно для реалізації, розглядається питання реалізації належної їм нерухомості.
Крім того, державні виконавці направлятимуть звернення до суду з метою обмеження виїзду боржників за межі України, а для осіб, які ухилятимуться від виконання судових рішень та перешкоджатимуть роботі виконавчої служби – існує реальна загроза бути притягнутими до кримінальної відповідальності.
Єдиним варіантом уникнути зазначених вище негативних наслідків, є повна оплата боргу, або його оплата частинами, шляхом укладення договору розстрочки.

Розстрочка заборгованості на особливо вигідних умовах.

Впродовж травня 2016 року усі боржники, які іще не розстрочили (реструктуризували) свою заборгованість за житлово-комунальні послуги, отримають можливість укласти договір розстрочки на особливо вигідних умовах, а саме строком до 60 місяців та без першого внеску.
Для укладання договору необхідно звернутись із заявою до бухгалтера з нарахувань, який проводить прийом у житлово-експлуатаційній організації, що Вас обслуговує.
До заяви обов’язково додаються:
- Копія паспорту власника/співвласника;
- Копія ідентифікаційного коду;
- Копія правовстановлюючих документів на квартиру.
Звертаємо увагу, що укладення договору розстрочки (реструктуризації) боргу надає ряд переваг.
Умови даної пропозиції діятимуть до 01.06.2016 року.