ЦКС Новини 30 грудня 2017
30 грудня 2017

Вітаємо зі святами!

Новость
Новость

Кожного року ми підводимо підсумки та плануємо майбутнє. Свята на порозі, тому хочеться щиро подякувати колективу комунального концерну «Центр комунального сервісу»  за спільну працю. За професіоналізм. За розуміння кожного нашого споживача. За бажання допомагати та вкладати частину знань, душі у діяльність концерну. Насправді, наша команда робить все можливе, щоб бути корисними споживачам. Ми – експерти в житлово-комунальних послугах для киян. І збільшення звернень свідчить про те, що люди нам довіряють. До нас приходять радитись, консультуватися та отримувати пояснення на всі свої питання.

Насправді, це дуже цінно. Бо нові стандарти в роботи покликані полегшити життя населенню в таких складних питаннях, як житлово-комунальні послуги.

Тож, від імені «Центр комунального сервісу» та від себе особисто вітаю всіх зі святами. Хай втілюються плани. Ніколи не сумнівайтесь в своїх силах. Йдіть вперед. Не обертайтеся назад. Майте міцну  віру та втілюйте мрії. Хай для кожного наступний рік стане роком здобутків!      

Генеральний директор Катерина  Саркісова