ЦКС Новини 17 березня 2024
17 березня 2024

Вітаємо з професійним святом - Днем працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення!

Новость
Новость
Новость
Новость

     Щороку, у березні, своє професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення.

     Напередодні свята Київський міський голова Віталій Кличко привітав працівників столичного житлово-комунального господарства та нагородив подяками.

     У списку нагороджених і наші колеги:

  • Юрченко Ірина Андріївна, директор комерційний;
  • Мігунова Дарья Володимирівна, провідний фахівець відділу дистанційного обслуговування споживачів (Call-back) управління дистанційного обслуговування споживачів Департаменту інформаційно-консультативної роботи;
  • Кондратенко Олена Валеріївна, провідний консультант з роботи зі споживачами відділу дистанційного обслуговування споживачів (0-800) управління дистанційного обслуговування споживачів Департаменту інформаційно-консультативної роботи.

      Шановні колеги та всі працівники житлово-комунального господарства міста Києва, прийміть наші найщиріші вітання!

     Ваша щоденна праця, зусилля та відданість своїй справі у теперішніх непростих умовах допомагають тримати у належному стані житлово-комунальне господарство нашої незламної країни.

     Ви дбаєте, щоб кожна оселя отримувала якісні послуги, швидко реагуєте на всі аварійні пошкодження, вчасно їх ліквідовуєте та забезпечуєте будинки теплом.

     Ви контролюєте якість води, чистоту прибудинкових територіях, вчасно вивозите побутові відходи. Докладаєте максимальних зусиль, щоб допомогти кожному споживачу вирішити безліч нагальних питань щодо нарахування, перерахунку та оплати за спожиті житлово-комунальні послуги.

     Допомагаєте актуалізувати інформацію про нового власника житла, дані квартирних лічильників після повірки. Консультуєте своїх споживачів навіть перебуваючи в укриттях під час повітряних тривог. І вони вам за це вдячні.

     Праця кожного та кожної з вас у цій сфері – справжня місія та щоденна відповідальна робота. Адже створення комфорту та затишку в нашому спільному домі – важливе завдання.

     Колектив комунального концерну «Центр комунального сервісу» зичить міцного здоров’я, невичерпної енергії у подоланні всіляких труднощів і викликів.

     Нехай кожен новий день буде наповнений усвідомленням добре виконаної роботи, спрямованої на забезпечення інтересів споживачів, а їхня вдячність у відповідь хай наповнює вас гордістю за спільний результат.

     З повагою та найкращими побажаннями у день професійного свята – колектив комунального концерну «Центр комунального сервісу»!