ЦКС Новини 12 серпня 2022
12 серпня 2022

Важлива інформація: споживачі постачальника ДП "КиївГазЕнерджі" перейшли на обслуговування до компанії НАК «Нафтогаз Україна»

Новость

     Побутові споживачі, які раніше отримували газ від ДП «КиївГазЕнерджи», перейшли на обслуговування до газової компанії  «Нафтогаз України».  Із цих причин в електронному рахунку-повідомленні за липень відсутня графа «за спожитий газ» від компанії ДП "КиївГазЕнерджі" і вже в особистому кабінеті ЦКС з’явилася можливість оплатити за спожитий газ постачальнику ГК «Нафтогаз Україна».

     Споживачам не доведеться укладати нові договори із «Нафтогазом», оскільки перехід на обслуговування до цієї компанії відбувся автоматично з 1 травня 2022 року.

     У разі невирішених  питань стосовно розрахунків за спожитий газ за період до 1 травня 2022 року споживачі все ще можуть звертатися  до центрів обслуговування ДП «КиївГазЕнерджи».  

     Якщо за особовим рахунком виникла переплата, споживачам слід дочекатися перенесення/зарахування сплачених  коштів на рахунок нового постачальника ТОВ «ГК «Нафтогаз України» або звернутися  до постачальника ДП "КиївГазЕнерджи" з відповідною заявою та документами для вирішення цього питання.

     Нагадуємо, що за транспортування (розподіл газу) споживачі сплачують іншому оператору газорозподільних мереж - АТ «Київгаз». Зробити це можна, зокрема, в особистому кабінеті ЦКС.

     Усі послуги, зокрема і транспортування газу можна оплатити в особистому кабінеті ЦКС.