ЦКС Новини 24 липня 2017
24 липня 2017

Важлива інформація щодо призначення субсидій!

Новость

Затримка у призначенні житлових субсидій відбулась у зв᾽язку із прийняттям постанови КМУ № 300 від 26.04.2017р. та наявністю заборгованості за житлово-комунальні послуги у окремих споживачів.

Згідно зазначеної постанови, «у разі отримання інформації про прострочену понад два місяці заборгованість з оплати житлово-комунальних послуг, субсидія на наступний строк не призначається»!

У разі наявності заборгованості за будь-яку житлово-комунальну послугу, споживачам необхідно не накопичувати борги далі, сплатити заборгованість, або звернутись до виконавців послуг і укласти договір про розстрочення заборгованості. Боржники, при наявності заборгованості хоча б по одній послузі, автоматично втратять право на продовження отримання субсидій, оскільки інформацію про тих, хто має заборгованість більше ніж два місяці, буде передано до Управління праці та соціального захисту населення КМДА.

На даний час, за інформацією Управління праці та соціального захисту населення КМДА, проводиться обробка відповідних даних споживачів. На початок липня вже оброблено інформацію про більш ніж половину особових рахунків на предмет повторного призначення субсидій. Призначену державою допомогу споживачі отримають одразу за два місяці (травень, червень). Тобто, у повідомленнях на оплату послуг, у серпні місяці буде врахована сума субсидій попередніх періодів 2017р. і відкоригована сума заборгованості з урахуванням зазначених сум.

Для отримання консультації, щодо врегулювання заборгованості за житлово-комунальні послуги, а також оплати заборгованості без черг, Ви можете звернутись до районних сервісних центрів комунального концерну «Центр комунального сервісу», за наступними адресами:

Сервісний центр Адреса
1 Міський сервісний центр м. Київ, Кловський узвіз, 24
2 Оболонський район м. Київ, пр. Героїв Сталінграда, 57
3 Святошинський район м. Київ, бул. Вернадського, 63-А          
4 Подільський район м. Київ, просп. Георгія Гонгадзе, 20Е    
5 Шевченківський район м. Київ, вул. Довженка, 10                      
6 Дарницький район м. Київ, вул. К.Заслонова, 22                
7 Голосіївський район м. Київ, просп. Науки, 11                      
8 Дніпровський район м. Київ, вул. Миропільска, 13, А          

Графік роботи сервісних центрів: пн.-пт.: з 8:00 до 20:00, сб. - з 09:00 до 16:00, без обідньої перерви.

Додатково для Вас працюють 65 відділень крокової досяжності у всіх районах міста Києва, інформацію, щодо роботи яких, можна дізнатись  за телефоном call-центру –  247-40-40 (з понеділка до п’ятниці) або на сайтіКомунального концерну «Центр комунального сервісу» в мережі Інтернет за посиланням: http://cks.kiev.ua

Важливо!!!
З метою уникнення накопичення заборгованості та своєчасного отримання субсидії, пропонуємо Вам сплатити борг або укласти договір розстрочення заборгованості за житлово-комунальні послуги!

 

АДМІНІСТРАЦІЯ КОМУНАЛЬНОГО КОНЦЕРНУ
«ЦЕНТР КОМУНАЛЬНОГО СЕРВІСУ»