ЦКС Новини 27 грудня 2017
27 грудня 2017

В Деснянському районі відкрився новий сучасний сервісний центр по роботі зі споживачами

Новость

26 грудня відкрив свої двері новий сучасний сервісний центр по роботі зі  споживачами Деснянського району. Центр знаходиться за адресою  Маяковського, 26. Він оснащений електронною чергою, Wi-Fi, комфортною зоною очікування та дитячим куточком.

Наразі центр працює в тестовому режимі:  понеділок-п’ятниця з 9.00 до 18.00 без перерви на обід.  А з 9 січня у робочому режимі за графіком з 8.00 до 20.00  без перерви на обід. В суботу  графік роботи з 09:00 до 16:00.   

В районному сервісному центрі здійснюється супровід нарахувань за послуги з утримання будинків, споруд прибудинкових територій та водопостачання і водовідведення. Також тут є можливість укласти письмовий договір на постачання зазначених послуг, отримати консультації щодо врегулювання заборгованості за «комуналку», роз’яснення щодо нарахування житлово-комунальних послуг при користуванні пільгою та ін.  Також тут без черг в зручний час споживачі можуть оплатити всі житлово-комунальні послуги банківською карткою через POS термінал (сплата «Карткою Киянина» Ощадбанку БЕЗ КОМІСІЇ!) та  готівкою через термінали самообслуговування, поповнити Інтернет, мобільний зв’язок тощо.

Більш детально про послуги "Центр комунального сервісу" можна дізнатися з відеоролику: 

 

 Крім цього, мешканці Деснянського району мають змогу за бажанням замовити додаткові платні послуги щодо виклику слюсаря, електрика, прибиральниці тощо. Фахівці центру за потребою споживача виконають ремонтно-підготовчі роботи будь-якої складності.   

«Для забезпечення зручності та швидкого обслуговування населення в  сервісному центрі працюють 11 спеціалістів, які надають фахові консультації з житлово-комунальних послуг. До нас можуть звертатися всі мешканці Деснянського району, незалежно від вулиці проживання. У нас забезпечено гідні умови, завжди ввічливе ставлення та мінімальні черги», - зазначила керівник сервісного центру «ЦКС» Деснянського району Олена Безкровна.     

Зазначається, що сервісні точки по роботі зі споживачами, які знаходилися по вул.  Каштанова 8 г, Сабурова  20, Закревського, 29 та Закревського, 15 припинили роботу, об’єднавшись в один великий та зручний районний сервісний центр Деснянського району.