ЦКС Новини 11 вересня 2017
11 вересня 2017

Увага!!! Інформація щодо видачі довідок про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання особи

Новость

До відома споживачів, які проживають та зареєстровані у Голосіївському, Оболонському, Подільському та Шевченківському районах м. Києва.

Концерном здійснюється прийом споживачів у територіальних відділеннях (точках прийому). Під час якого за зверненнями та на вимогу споживачів видаються відповідні довідки для вирішення їх соціально-побутових питань. Такі довідки містять інформацію про кількість зареєстрованих у помешканні, забезпеченість комунальними послугами та інші персональні відомості про абонентів.

З квітня 2016 року змінено порядок видачі довідки про зареєстрованих. Постановою Кабінету Міністрів України від 02.03.2016 року затверджено форму видачі довідки (про реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання особи). Довідки за новою формою видаються Центрами надання адміністративних послуг районних в м. Києві державних адміністрацій.

Концерн поступово припинятиме видачу довідок, які містять інформацію про кількість зареєстрованих у помешканні та інші персональні відомості про абонентів. Це відбуватиметься по мірі передачі карток обліку громадян до районних в місті Києві державних адміністрацій та/або у зв’язку із внесенням змін до діючих підзаконних нормативно-правових актів відповідно до яких необхідно отримувати таку довідку.

Звертаємо увагу на те, що Концерном зупинено видачу довідок у наступних районах: Дарницький, Дніпровський, Деснянський, Печерський, Солом’янський, Святошинський.

Актуальну інформацію стосовно зміни переліку районів по яким зупинено видачу довідок споживачі зможуть відслідкувати на нашому сайті за посиланням http://cks.kiev.ua/ або на веб порталі адміністративних послуг м. Києваhttp://ac.dozvil-kiev.gov.ua/ .