ЦКС Новини 12 травня 2016
12 травня 2016

Увага! 2-й форум енергоефективного партнерства «Енергосервіс: інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери та переваги для житлових будівель»

Новость

12.05.2016 представники Комунального концерну "Центр комунального сервісу" відвідали 2-ий Форум енергоефективного партнерства:"Енергосервіс: інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери та переваги для житлових будівель".

Почесними гостями форуму були: прем'єр-міністр України -Володимир Гройсман, віце-прем'єр-міністр України - Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України- Геннадій Зубко, народна артистка України, громадський діяч, народний депутат 5-ого скликання- Руслана Лижичко, керівник проекту USAID "Муніципальна енергетична реформа України"- Діана Корсакайте, керівник проекту IFC "Енергоефективність у житловому секторі в Україні-Гжегож Гайда, директор проекту GIZ "Енергоефективність у громадах" - Крістіана Хагенедер.

Енергоефективна взаємодія громади та енергозбереження у будинках - умова заможності кожної родини та усієї України"-зазначила Катерина Саркісова.

Ознайомитися з відеотрансляцією можна за посиланням: https://www.youtube.com