ЦКС Новини 21 березня 2016
21 березня 2016

Урочистий захід з нагоди професійного свята

Новость

Працівники комунального концерну «Центр комунального сервісу» побували на святі з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства, яке відбулось в Київському муніципальному академічному театрі опери і балету для дітей та юнацтва.

 Комунальників особисто привітав міський голова Віталій Кличко. Він подякував за сумлінну працю, побажав віри у власні сили та вдосконалення професіоналізму. Також мер столиці вручив працівникам 10 сертифікатів на отримання власного житла.

Заступник міського голови Петро Пантелєєв наголосив, що комунальник - це не просто професія, а перш за все спосіб життя. Він висловив впевненість, що усі присутні будуть професійно виконувати свої обов'язки на благо міста та киян.

Київська міська профспілка працівників ЖКГ та сфер послуг, у свою чергу, відзначила офіційною Подякою генерального директора комунального концерну «Центр комунального сервісу» Катерину Саркісову за соціальне партнерство та розвиток житлово-комунальної інфраструктури. Тож вітаємо Катерину Миколаївну з нагородою, а весь колектив з професійним святом.