ЦКС Новини 31 січня 2020
31 січня 2020

Упродовж січня «Центр комунального сервісу» навчив понад 100 охочих користуватися онлайн-сервісами для сплати за комунальні послуги

У січні 120 мешканців Києва пройшли навчання, які допомагають опанувати онлайн-сервіси з оплати комунальних послуг та дистанційного вирішення питань, пов’язаних з отриманням житлово-комунальних послуг. 

Наразі понад 600 тисяч киян користуються особистим кабінетом ЦКС, у якому без комісії за усі спожиті комунальні послуги можна розрахуватися «карткою киянина» та вирішити питання дистанційно, залишивши відповідне звернення.

Вміння користуватися такими сервісами особливо важливе для людей старшого віку, які витрачають багато сил та часу у чергах для оплати за комунальні послуги, проте надзвичайно завзято ставляться до навчання.

Навчання містить детальну інструкцію з користування зручними інтернет-сервісами та практичне заняття, завдяки якому слухачі мають можливість:

 Для реєстрації на навчання достатньо натиснути «Зареєструватися» за посиланням  https://edu.cks.com.ua/rozklad-zanyat, обравши зручну дату,  або зателефонувати (044) 591-21-22.