ЦКС Новини 29 листопада 2018
29 листопада 2018

Упродовж листопада «Центр комунального сервісу» навчив майже 100 охочих користуватися онлайн-сервісами для сплати за комунальні послуги

Новость

У листопаді сотня киян взяла участь у навчаннях, які дозволяють опановувати електронні сервіси з оплати комунальних послуг в онлайн-режимі.

«Дуже швидко зростає кількість користувачів онлайн-сервісів, адже миттєве вирішення питань за допомогою інтернету вберігає від витрат зайвого часу. Вміння користуватися такими сервісами особливо важливе для людей поважного віку, які витрачають багато сил та часу у чергах для оплати за комунальні послуги. Тому колектив «Центру комунального сервісу» безперервно проводить безкоштовні заняття, які допомагають освоїти ці процеси. Протягом листопада заняття відвідали майже 100 охочих», – прокоментував в. о. генерального директора Андрій Щербина.

Навчання містить детальну інструкцію з користування інтернет-сервісами усіх постачальників житлово-комунальних послуг та практичне заняття, завдяки якому слухачі мають можливість відразу зареєструватися в особистому кабінеті, передати показання квартирних приладів обліку, надіслати запитання фахівцю ЦКС та оплатити за спожиті комунальні послуги. Зокрема, через особистий кабінет ЦКС можна сплатити без комісії «карткою киянина».

Після завершення лекції студенти отримують консультації фахівців та відповіді на запитання, а також презентації та матеріали лекцій в електронному вигляді. Для реєстрації потрібно лише надіслати ПІБ та контактний номер телефону на електронну адресу:edu@src.kiev.ua.