ЦКС Новини 01 листопада 2019
1 листопада 2019

Упродовж жовтня 170 охочих пройшли безкоштовне навчання з користуватися муніципальними онлайн-сервісами

Новость

У жовтні 170 мешканців Києва пройшли навчання, які допомагають опанувати онлайн-сервіси з оплати комунальних послуг та дистанційного вирішення питань, пов’язаних з отриманням житлово-комунальних послуг.

Все більше споживачів комунальних послуг обирають дистанційний спосіб вирішення питань за допомогою онлайн-сервісів на сайті «Центру комунального сервісу». Понад 600 тисяч мешканців Києва користуються особистим кабінетом ЦКС, в якому без комісії за усі спожиті комунальні послуги можна розрахуватися «Карткою киянина». Також понад 100 тисяч киян скористалися онлайн-сервісом «Дистанційне обслуговування» для владнання питань нарахувань, укладання договорів та опломбування лічильників.

 Вміння користуватися такими сервісами особливо важливе для людей старшого віку, яким фахівці навчального центру ЦКС  допомагають освоїти ці процеси.

Навчання містить детальну інструкцію з користування зручними інтернет-сервісами та практичне заняття, завдяки якому слухачі мають можливість відразу:
- зареєструватися в особистому кабінеті «Центру комунального сервісу»;
- передати показання квартирних лічильників води та опалення;
- надіслати онлайн-звернення фахівцю ЦКС;
- створити заявку на повірку, заміну чи встановлення лічильників
оплатити за усі спожиті комунальні послуги (без комісії - «карткою киянина»).

Для реєстрації потрібно надіслати ПІБ та контактний номер телефону на електронну адресу:edu@src.kiev.ua або зателефонувати (044)591-21-22.