ЦКС Новини 17 жовтня 2023
17 жовтня 2023

У сервісних центрах комунального концерну «Центр комунального сервісу» можна подавати цифрові копії документів за допомогою застосунку «Дія»

Новость

​     Шановні  споживачі, нагадуємо, що  у сервісних центрах комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС) під час подачі документів фахівцю можна скористатися застосунком «Дія» та долучити цифрові копіїдокументів.

     ​Така можливість доступна в усіх точках прийому споживачів ЦКС. Використання інноваційного сервісу спрощує процес подання необхідних заяв, адже за допомогою мобільного застосунку «Дія» відвідувачі центрів можуть передавати цифрові копії документів у декілька кліків.

     Щоб поділитися цифровою копією ID-картки, закордонного паспорта, ідентифікаційного коду, свідоцтва про народження чи довідки внутрішньо переміщеної особи (ВПО), потрібно лише:

  • зайти в застосунок Дія;
  • відкрити QR-сканер (знаходиться у правому верхньому кутку розділу Документи);
  • зчитати QR-код, наданий нашим фахівцем;
  • підтвердити передачу копій документів у застосунку — ввести код вашого «Дія.Підпис».
      Цифрові копії документів автоматично передаватимуться нашому фахівцю, який долучатиме їх до відповідної заяви для подальшої обробки.
 
     Передача цифрових копій документів здійснюється винятково за згодою користувача в застосунку, а на копіях, що передаються, зазначається кому і коли вони були надані.