ЦКС Новини 29 вересня 2022
29 вересня 2022

У Києві провели чергове безоплатне навчання з онлайн-оплати житлово-комунальних послуг у рамках курсу для людей старшого віку

Новость

     Фахівці навчального центру «Платформа комфорту» при комунальному концерні «Центр комунального сервісу» на базі Vcentri HUB Голосіївського району  провели безкоштовні лекції-практикуми для мешканців Києва. 

     Навчальний центр «Платформа комфорту» продовжує навчати  киян  опановувати інтернет-сервіси  і сьогодні мешканці Києва пройшли безкоштовне навчання, що допоможе засвоїти онлайн-сервіси з оплати та вирішення питань пов'язаних із отриманням житлово-комунальних послуг.

     Цього разу фахівці навчального центру «Платформа комфорту» провели практичні заняття, на яких допомогли учасникам:

  • зареєструватися в особистому кабінеті "Центру комунального сервісу";
  • передати онлайн показання квартирних лічильників;
  • залишити онлайн-звернення на сайті "Центру комунального сервісу";
  • створити заявку на повірку, заміну чи встановлення лічильників;
  • долучитися до діалогу із фахівцем у Facebook, Skype та Telegram.

     Такі навчання фахівці проводять не перший рік, і, навіть, у період воєнного стану,  кількість відвідувачів не зменшується. Лекції містять детальну інструкцію із користування інтернет-сервісами всіх постачальників житлово-комунальних послуг та практичне заняття, завдяки якому слухачі мають можливість відразу зареєструватися, передати показання квартирних приладів обліку.  Окремо під час лекції розглядається питання оплати житлово-комунальних послуг через особистий кабінет без комісії – в разі здійснення оплати «Карткою киянина».

     Наступна  лекція-практикум «Онлайн комуналка» відбудеться у жовтні. Стежити за анонсами можна на сайтах навчального центру «Платформа комфорту»  https://edu.cks.com.ua/rozklad-zanyat/  та сайті ЦКС .