ЦКС Новини 19 лютого 2018
19 лютого 2018

«Центр комунального сервісу» відновив випуск друкованого видання «Комунальний бюлетень м. Києва»

Новость

Комунальний концерн «Центр комунального сервісу»  відновив випуск «Комунального бюлетеня м. Києва», в якому надається вся інформація щодо житлово-комунальних послуг та актуальна інформація щодо змін у сфері ЖКГ.

Перший випуск бюлетеня мешканці столиці отримали в лютому з квитанціями за сплату комунальних послуг. Тож,  і надалі він виходитиме разом із «платіжками».  

«В цьому випуску  ми розмістили повний перелік з графіком роботи керуючих компаній та житлово-експлуатаційних дільниць, які надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкової території в житлових будинках комунальної форми власності територіальної громади кожного району. З бюлетеня кияни дізнаються,  де розташовані ЖЕДи, в які години ведеться прийом та які послуги  входять до складу квартплати», - розповіла Катерина Саркісова, генеральний директор «Центру комунального сервісу».

Також з друкованого видання можна дізнатися про актуальні вакансії у житлово-комунальному господарстві міста.  «А вже в наступному номері фахівці «ЦКС» розкажуть, як не сплачувати за гарячу воду, якщо мешканці нею не користуються з причин наявності квартирного водонагрівача. Тож, ми прагнемо, щоб інформація в бюлетені була по-справжньому корисною для кожної київської сім’ї», - зазначила Саркісова.

«Я отримала такий бюлетень і навіть продивилася про що тут йде мова. Зазвичай, така інформація корисна для нас пенсіонерів, бо ми часто звертаємося до ЖЕДів», -  повідомила мешканка Оболонського району Таїсія.

«Я вже встигла його прочитала. І побачила актуальні вакансії, що мене зацікавили, бо син шукає роботу», - визнала Тетяна, жителька Деснянського району Києва.