ЦКС Новини 25 вересня 2018
25 вересня 2018

Центр комунального сервісу проводить практикуми для соціальних робітників Києва

Новость

Провідні фахівці навчального центру при КК «Центр комунального сервісу» проводять практикуми для соціальних робітників, які обслуговують одиноких непрацездатних громадян та людей з інвалідністю. 
Перший практикум відбувся у Територіальному центрі соціального обслуговування Шевченківського району. Навчання покликане ознайомити соціальних робітників з можливостями та перевагами онлайн-сервісів при вирішенні питань житлово-комунальних послуг. 
Програма практикуму включає покрокове роз’ясненням процедури передачі показань, реєстрації та оплати комунальних послуг в «Особистому кабінеті» – https://cks.com.ua/cabinet/objects/ та оформлення звернень за допомогою зворотного зв’язку на сайті Центру комунального сервісу: https://cks.com.ua/feedback/ . 
«Дуже швидко зростає кількість користувачів онлайн-сервісів, адже миттєве вирішення питань за допомогою інтернету вберігає від витрат зайвого часу на передачу показань лічильників та оплату за житлово-комунальні послуги. Вміння користуватися такими сервісами особливо важливе для соціальних робітників, оскільки вони щомісяця здійснюють оплату не для однієї квартири, а для десятків, навіть сотень! Тому колективом «Центру комунального сервісу» розроблено спеціальну програму практикуму саме для соціальних працівників» - прокоментував в. о. генерального директора Андрій Щербина.
З питань навчання надсилайте, будь ласка, Ваші пропозиції на електронну пошту: edu@src.kiev.ua