ЦКС Новини 20 червня 2018
20 червня 2018

«Центр комунального сервісу» проводить безкоштовні лекції для людей літнього віку з питань онлайн оплати комунальних послуг.

Новость

Відбулася перша лекція-практикум «Оплата комунальних послуг онлайн». Основну частину аудиторії лекції склали люди похилого віку. Лекція відбулась у Територіальному центрі соціального обслуговування Дарницького району.

Навчальний центр «Платформа комфорту» при КК «Центр комунального сервісу» розробив спеціальну лекцію-практикум для людей старшого віку з покроковим роз’ясненням процедури оплати комунальних послуг в «Особистому кабінеті» – https://cks.com.ua/cabinet/objects/.

На заняттях вчать реєструватися в особистому кабінеті, передавати показники лічильників та сплачувати за комунальні послуги. Заняття є безоплатними.

Після завершення лекції студенти отримали консультації фахівців та відповіді на запитання, а також презентації та матеріали лекцій в електронному вигляді.

«Більше, ніж третина киян користуються муніципальними онлайн-сервісами з оплати житлово-комунальних послуг. Проте більшість людей похилого віку недостатньо обізнані у цих процесах, вони витрачають багато часу та сил у чергах для оплати «комуналки», не можуть скористатися онлайн-передачею показань тощо. Саме тому колектив «Центру комунального сервісу» спільно з навчальним центром створив соціальний проект, покликаний навчити кожного охочого користуватися перевагами обслуговування, не виходячи з дому. Опанувавши курс, споживачі не будуть стояти в чергах, що особливо важко у літній період, витрачати час та перейматися через передачу показань лічильників чи оплату за спожиті житлово-комунальні послуги», – прокоментував в. о. генерального директора КК «Центр комунального сервісу» Андрій Щербина.

Із розкладом занять можна ознайомитися за посиланням – http://edu.cks.kiev.ua/.

Також, можна зареєструватися за телефоном: (044)591-21-22 або електронною поштою: edu@src.kiev.ua