ЦКС Новини 15 березня 2019
15 березня 2019

«Центр комунального сервісу» провів перший ярмарок вакансій у 2019 році

14 березня на базі навчального центру «Платформа комфорту» відбувся перший ярмарок вакансій ЦКС «Майбутнє за професіоналами».

Найбільше шукачів роботи зацікавили вакансії бухгалтера та адміністратора. Зокрема, охочих влаштуватися на роботу привабила перспектива постійного навчання та самовдосконалення, наявність онлайн-платформи для підвищення кваліфікації та можливість обрати місце роботи за зручністю розташування.

«Центр комунального сервісу» - сучасне підприємство для перспективних фахівців, які прагнуть розвиватися у сфері житлово-комунального господарства. Завдяки потужній корпоративно-освітній програмі сервісні центри ЦКС можна сміливо називати «кузнею кадрів» сфери обслуговування споживачів» - наголосила директор СВП по роботі зі споживачами комунального концерну «Центр комунального сервісу» Юлія Романченко. 

Керівник служби по роботі з персоналом ЦКС Тетяна Іванова провела з усіма охочими співбесіди, за результатом яких усіх кандидатів запрошено до проходження стажування у Концерні.

Усі, хто бажає реалізувати свій потенціал та досягти успіху у компанії, яка надає максимально якісний сервіс киянам, можуть надіслати резюме на електронну пошту robota@src.kiev.ua.

 

Слідкувати за актуальними вакансіями можна за посиланням: 

 https://cks.com.ua/about_cks/vacancies.