ЦКС Новини 11 червня 2019
11 червня 2019

«Центр комунального сервісу» продовжує навчати всіх охочих користуватися онлайн-сервісами для сплати за комунальні послуги

Сьогодні для мешканців Оболонського району фахівці «Центру комунального сервісу» провели безкоштовну лекцію-практикум в приміщенні бібліотеки ім. Анни Ахматової ЦБС Оболонського району м. Київ.

Наразі більшість питань отримання комунальних послуг можна вирішити за кілька хвилин, не виходячи з дому та не витрачаючи час на дорогу. Тому ми прагнемо навчити якомога більше споживачів користуватися сучасними муніципальними сервісами, зокрема, людей поважного віку, які витрачають багато часу та сил у чергах для оплати комунальних послуг.

Безкоштовні практикуми «Оплата комунальних послуг онлайн» допомагають усім охочим опанувати процеси сплати за комунальні послуги, передачі показань лічильників та формування електронних звернень в особистому кабінеті ЦКС.

Нагадаємо, дізнатися час проведення найближчого заняття можна за телефоном: (044)591-21-22 або надіславши е-мейл на адресу edu@src.kiev.ua