ЦКС Новини 08 жовтня 2018
8 жовтня 2018

Центр комунального сервісу навчив майже 250 бажаючих користуватися муніципальними онлайн-сервісами

Новость

«Переважну кількість питань отримання житлово-комунальних послуг можна вирішити за допомогою муніципальних онлайн-сервісів. Вже більше третини киян сплачують за спожиті послуги та передають показання за допомогою інтернету. Центр комунального сервісу подбав про категорії населення, які недостатньо обізнані у цих процесах та впровадив у червні цього року соціальний проект для людей похилого віку, які витрачають багато часу та сил у чергах для оплати комунальних послуг або не можуть скористатися онлайн передачею показань. Безкоштовні заняття вже відвідали 243 охочих та відчули безперечні переваги економії часу та сил, засвідчуючи це у відгуках» - зазначив в. о. генерального директора Центру комунального сервісу Андрій Щербина. 

Навчання містить детальну інструкцію з користування інтернет-сервісами усіх постачальників житлово-косунальних послуг та практичне заняття, завдяки якому слухачі мають можливість відразу зареєструватися, передати показання квартирних приладів обліку та оплатити комунальні послуги через особистий кабінет без комісії, у разі здійснення оплати «Карткою киянина». 
По завершенню лекції студенти отримують консультації фахівців та відповіді на запитання, а також презентації та матеріали лекцій в електронному вигляді.
Протягом жовтня планується провести навчання ще для 150 чоловік, які зареєструвалися на навчання. 
Слідкувати за розкладом занять можна за посиланням – http://edu.cks.kiev.ua/.