ЦКС Новини 26 квітня 2024
26 квітня 2024

«Центр комунального сервісу» нагадує про три прості кроки для реєстрації в «особистому кабінеті споживача»

Новость
Новость
Новость

     З початку року на онлайн-платформі комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС) зареєструвалося 16 350 споживачів. Все більше киян віддають перевагу онлайн сервісам при оплаті за послуги, передачі показань вузлів розподільного обліку (квартирних лічильників) та вирішенню інших питань, пов’язаних із нарахуванням за спожиті житлово-комунальні послуги. 

     На сьогодні понад 870 тисяч киян користуються «особистим кабінетом споживача», який дозволяє контролювати рахунки за отримані послуги за декількома адресами, коригувати суми до оплати, оплачувати рахунки за всі послуги одразу або окремо, передавати показання лічильників, як при оплаті, так і в окремому розділі «Лічильники». В особистому кабінеті зберігається історія нарахувань та платежів, а також доступна ідентична версія паперового рахунку-повідомлення. Також споживачеві завжди завчасно нагадають про необхідність повірки квартирних лічильників, щоб не допустити прострочення її термінів.

     Реєстрація в «особистому кабінеті споживача» складається з трьох простих кроків і, як правило, займає не більше декількох хвилин.
     Пропонуємо скористатися інструкцією нижче.

     Реєстрація в особистому кабінеті споживача:

     КРОК №1: перейдіть на сайт ЦКС, у правому верхньому кутку натисніть кнопку «Особистий кабінет».

     КРОК №2: У формі реєстрації, що відкрилась, оберіть функцію «Зареєструватися». Введіть необхідні дані – ПІБ, електронну пошту та номер контактного телефону. Увага! Важливо мати завжди доступ до електронної скриньки, яка зазначається при реєстрації, оскільки саме e-mail є також логіном та буде використовуватись для надсилання необхідної інформації. Зазначте свій особистий пароль для входу та підтвердіть його.

     КРОК №3: Додайте об’єкт (тобто адресу за якою створюєте кабінет), використовуючи ключ авторизації, що зазначений у нижньому лівому кутку паперового рахунку-повідомлення та має вигляд такої комбінації символів: XXX-YYY-ZZZ

     Крім того, в особистому кабінеті також є платіжні сервіси де є можливість оплачувати:

  • спожиті житлово-комунальні послуги за об’єктами, розташованими в Київській області;
  • харчування у дитячих садках столиці.

     Створити свій обліковий запис також допоможуть фахівці у сервісних центрах ЦКС.