ЦКС Новини 10 листопада 2019
10 листопада 2019

ТОВ “Київські енергетичні послуги” тепер працюють під новим ім’ям YASNO

Новость

YASNO – новий рівень сервісу з постачання електроенергії та енергоефективності

Понад 3,5 мільйона українських сімей у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях тепер споживатимуть електроенергію від нового енергетичного бренду YASNO. Під таким іменем тепер надають послуги нової якості три постачальники електроенергії: «Київські енергетичні послуги», «Дніпровські енергетичні послуги», «Донецькі енергетичні послуги».

Вирішувати питання, пов’язані з електропостачанням, стає простіше та зручніше. Зокрема, запуск нового бренду відзначено відкриттям чотирьох оновлених центрів обслуговування, які облаштовані за найвищими стандартами якості (ремонт приміщень, комфортні меблі, енергоефективне освітлення, простір для дітей, вітрина енергоефективних товарів та розумних приладів, термінали самообслуговування); нові центри отримають назву - енергоофіси YASNO. Всі 65 центрів обслуговування трьох постачальників будуть переведені у формат енергоофісів до липня наступного року.

Також, розширюється перелік дистанційних каналів обслуговування; тепер він складається із Особистого кабінету на сайті yasno.com.ua, мобільних додатків, сторінок у Facebook, каналів у Viber та згодом – у Telegram.  

Передати показники лічильника та сплатити за електроенергію, перевірити нарахування та розрахунки, отримати консультацію через інтернет можна буде за декілька хвилин зі смартфону.

YASNO допомагатиме своїм клієнтам зменшити витрати на електроенергію, стати енергетично автономними, електромобільними та навіть отримувати додатковий дохід. Для цього YASNO пропонуватиме цілу низку сучасних продуктів: енергоефективні набори, розумне світло, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги із заряджання електромобілів та зарядні станції для дому або офісу, встановлення такого обладнання «під ключ», інші послуги та рішення.

З YASNO енергія стає зрозумілою.