ЦКС Новини 10 березня 2020
10 березня 2020

«Суми перерахунків за опалення та гаряче водопостачання у березневій платіжці  будуть відображені у окремій колонці» - Андрій Щербина

Для зручності киян, єдиний рахунок-повідомлення у березні міститиме нарахування за гаряче водопостачання та опалення у повному обсязі, а сума перерахунку за коефіцієнтом газу буде відображена у колонці «перерахунок». Про це сьогодні під час прес-брифінгу повідомив генеральний директор «Центру комунального сервісу» (ЦКС) Андрій Щербина.

Він зауважив, що починаючи з березня, при формуванні рахунків-повідомлень, будуть внесені зміни у блок з нарахуваннями КП «Київтеплоенерго», а саме:

- у колонці «нараховано» буде відображена 100% сума нарахування за послуги з опалення та гарячого водопостачання

- проте у колонці «перерахунок» буде зазначено суму «знижки» у зв'язку зі зміною ціни на природний газ.

«Також окремим рядком на титульній стороні рахунку-повідомлення у блоці «Київтеплоенерго»зазначені суми перерахунку за відповідними коефіцієнтами, які застосовані у поточному розрахунковому періоді, а саме: за послугу з опалення - 0,74, за послугу ГВП - 0,76. У відсотках – кияни заощадили за лютий на опаленні  26%, а на ГВП - 24%» - додав Андрій Щербина.

Керівник ЦКС ще додав, що отримати консультацію за принципом «єдиного вікна» можна у 38 сервісних центрах ЦКС, за телефоном саll-центру 247-40-40 та за допомогою сайту «Центру комунального сервісу», зокрема, «Дистанційного обслуговування».