ЦКС Новини 18 листопада 2015
18 листопада 2015

Сплачуєш після 25 числа - чому не варто хвилюватися?

Шановні кияни, якщо Вами проведено оплату в кінці місяця, існує можливість, що при формуванні рахунку за наступний місяць Вашу оплату не буде враховано. Це пов'язане із технічними особливостями обробки Ваших платежів банківськими установами та КП ГІОЦ (обробка займає до 3-х банківських днів). Таким чином, якщо Вами проведено оплату після 25 числа, та при отриманні наступного рахунку, у платіжці відображено вже сплачену Вами «заборгованість», просимо не хвилюватися - сплачені Вами кошти обов'язково будуть зараховані на Ваш особовий рахунок у автоматичному режимі і це буде відображено у наступному рахунку. Також слід зазначити, що сплативши після 25-го числа Вам не буде враховано знижку на оплату лише однієї послуги - з утримання прибудинкової території.

У разі, якщо у Вас виникли сумніви щодо зарахування сплачених Вами коштів, Ви зможете перевірити інформацію щодо їх зарахування, зареєструвавшись у особистому кабінеті на сайті КП ГІОЦ за адресою http://www.gioc.kiev.ua/cabinet/, звернувшись до відділу дистанційного обслуговування споживачів Комунального концерну «Центр комунального сервісу» через електронний запит на сайті Концерну - http://cks.kiev.ua. Також перевірити інформацію щодо зарахування сплачених Вами коштів можна завітавши до однієї з точок прийому спеціалістами Концерну у Вашому районі.

Також повідомляємо, що з 1 грудня для Вас працюватиме багатоканальна телефонна лінія підтримки споживачів з питань, пов'язаних із наданням житлово-комунальних послуг.

Увага! Адреси, за якими здійснюється прийом громадян з питань надання житлово-комунальних послуг у Вашому районі залишилися незмінними.