ЦКС Новини 26 січня 2024
26 січня 2024

Швидко та зручно: використовуйте Особистий кабінет для оплати житлово-комунальних послуг та передачі показань квартирних лічильників

Новость

     Шановні споживачі!

     Нагадуємо, що оновлений Особистий кабінет КК «Центр комунального сервісу» має численні переваги, які полегшують життя та дозволяють зручно та ефективно вирішувати ключові житлово-комунальні питання.

     Кілька переваг для користувачів Особистого кабінету:

     Зручність та ефективність:

     Особистий кабінет дозволяє здійснювати оплату житлово-комунальних послуг в будь-який зручний для вас час та з місця, де є доступ до Інтернету. Це економить час і зникає необхідність відвідувати фінансові установи, банки, поштові відділення тощо.

     Онлайн-доступ:

     Користуючись Особистим кабінетом, ви можете в реальному часі відстежувати рахунки-повідомлення та формування сум для оплати за тепло, воду та осблуговування прибудинкових територій, вивезення побутових відходів за вашою адресою. Крім того, в Особистому кабінеті з’явились нові платіжні сервіси та можливість оплачувати:

  • житлово-комунальні послуги за об’єктами, розташованими в Київській області;
  • харчування у дитячих садках м. Києва.

     Можливість внесення необхідної інформації у будь-який момент:

     Завдяки Особистому кабінету можна легко змінювати особисті дані, адресу, оновлювати іншу інформацію, не виходячи з дому. Зокрема, в Особистому кабінеті можна вносити показання квартирних лічильників води та тепла, і не витрачати час на телефонні дзвінки чи введення даних через каси фінансових установ.

     Електронні повідомлення та рахунки:

     Особистий кабінет дозволяє отримувати електронні повідомлення та рахунки, які є аналогічні з паперовими версіями та мають таку  ж юридичну силу.  ЦКС раніше реалізував технічну можливість відмови від паперового рахунку-повідомлення. Споживачу достатньо обрати дану опцію в Особистому кабінеті й миттєво з’являється можливість завантажити його електронну версію.

     Безпека та конфіденційність:

     Особистий кабінет насправді забезпечує високий рівень конфіденційності та безпеки, забезпечуючи захист ваших персональних даних.

​   Створити особистий кабінет (якщо ви цього не зробили раніше) дуже просто, достатньо зайти на стартову сторінку: https://komunalka.ua/cabinet/objects/ чи перейти сюди з головної сторінки сайту ЦКС, натиснувши функцію «Особистий кабінет» й ввести адресу електронної пошти (важливо мати завжди доступ до поштової скриньки, яка вказується при реєстрації, оскільки саме e-mail є також логіном та буде використовуватись для надсилання необхідної інформації). Далі ввести , прізвище, ім’я та по-батькові, номер контактного телефону, бажаний пароль, який буде використовуватися для входу до Особистого кабінету, а також його підтвердити.

     Насправді використання Особистого кабінету, у першу чергу, економить ваш час та значно спрощує вирішення ряду питань, пов’язаних із отриманням рахунків-повідомлень та передачею необхідних даних до КК «Центр комунального сервісу» як єдиної абонентської служби столиці.

   Дякуємо, що обираєте наші сервіси!