ЦКС Новини 10 жовтня 2018
10 жовтня 2018

Шановні споживачі! ​Нагадуємо Вам, що для коректних нарахувань потрібно системно та вчасно передавати показання квартирних лічильників – з 10-го числа по останній день поточного місяця.

Новость

​Нагадуємо Вам, що для коректних нарахувань потрібно системно та вчасно передавати показання квартирних лічильників – з 10-го числа по останній день поточного місяця. 
Показання лічильників гарячої та холодної води Ви можете передати будь-яким зручним способом:
1. через особистий кабінет на сайтах: 
- КК «Центр комунального сервісу»(https://cks.com.ua/cabinet), 
- КП «ГІОЦ»(https://www.gioc.kiev.ua/cabinet), 
- ПрАТ «АК «Київводоканал»(kvk.meters.com.ua:7480/) 
- КП «Київтеплоенерго»(Ви можете передати показання лічильників без реєстрації, достатньо ввести особовий рахунок та адресу і передати актуальні дані лічильників гарячої води - https://kte.kmda.gov.ua/…/send_count…/guest_send_current_new);

2. за телефонами контакт-центру КК «Центр комунального сервісу» (044) 247-40-40 та ПрАТ «АК «Київводоканал» (044) 202-02-02;

3. під час візиту до Сервісного центру ЦКС (адреси та графіки прийому на сайті: https://cks.com.ua/);

4. при оплаті за спожиті послуги у будь-якій банківській чи фінансовій установі та у платіжних терміналах.


Важливо! Якщо у Вас встановлено квартирний водонагрівач, проте Ви не відмовилися від централізованого гарячого водопостачання та періодично ним користуєтесь, для отримання коректних нарахувань, Вам потрібно щомісяця передавати показання лічильників гарячої води, навіть якщо попередні не відрізняються від поточних.