ЦКС Новини 10 жовтня 2018
10 жовтня 2018

Щорічний муніципальний форум

Новость

Шановні кияни, якщо Вас цікавить тематика енергоефективності та енергозбереження у власних оселях, запрошуємо Вас відвідати третій щорічний форум «Енергоефективна столиця». 
У програмі форуму: виступ заступника голови Київської міської державної адміністрації Петра Пантелеєва , виступи керівників підприємств КП «Київтеплоенерго», ПрАТ «АК «Київводоканал», КК "Центр комунального сервісу", членів Київської Мережі Енергоефективних Компетенцій (КМЕК), створеної цього року, у співпраці з муніципалітетом м. Мюнхен. В програмі форуму день відкритих дверей КП "КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО" за участю керівників підприємства та спеціалістів по роботі з юридичними особами.
Відвідувачі заходу зможуть взяти участь у круглих столах надавачів житлово-комунальних послуг, обговорити актуальні питання та відвідати постійно діючу виставку підприємств, які спеціалізуються в галузі тепло-, водозабезпечення та енергозбереження.
Форум відбудеться 16 жовтня
за адресою: м. Київ, Велика Васильківська, 55, Національний спортивний комплекс «Олімпійський», (Хол чемпіонів). Початок заходу о 11.00. Початок реєстрації з 10.00.
Енергоефективність – це наше майбутнє!
ДО ЗУСТРІЧІ НА ФОРУМІ!