ЦКС Новини 20 лютого 2020
20 лютого 2020

Щиро вітаємо у сервісному центрі Оболонського району!

Щиро вітаємо у сервісному центрі Оболонського району!

Оболонський районний сервісний центр працює 6 днів на тиждень, а саме: у будні дні 8:00 до 20:00 та щосуботи – з 9:00 до 16:00

Розташований за адресою: проспект Володимира Івасюка, 57

Досвідчені спеціалісти за принципом «єдиного вікна» обслуговують споживачів послуг централізованого опалення, гарячого водопостачання, холодного водопостачання і водовідведення, вивезення побутових відходів та обслуговування будинків.

Протягом минулого місяця в Оболонському районному сервісному центрі майже 10 тисяч клієнтів отримали консультації та вирішили питання нарахувань, укладання договорів з виконавцями комунальних послуг, передачі показань лічильників, замовлення повірки тощо.

У сервісному центрі можна вирішити питання боргів, шляхом укладення договорів розстрочки по сплаті заборгованості.

Розрахуватися без комісії одразу за усі спожиті житлово-комунальні послуги можна «карткою киянина» у платіжних терміналах.

Крім того, спланувати візит до сервісного центру Оболонського району можна за допомогою онлайн-сервісу "електронна черга" .

Ввічливість та професіоналізм - одні з тих якостей наших фахівців, які можна оцінити належним чином у сервісному центрі Оболонського району!