ЦКС Новини 19 березня 2023
19 березня 2023

Щиро вітаємо колег із професійним святом!

Новость

Колектив Комунального концерну «Центр комунального сервісу» вітає із Днем працівників  житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.

Вже вдруге ми відзначаємо професійне свято в умовах дії воєнного стану в Україні. Цей час став справжнім випробуванням на міць не лише для кожного з нас, а й для нашої галузі.

Пишаємося фахівцями житлово-комунальної сфери, які вже понад рік захищають незалежність нашої держави у лавах ЗСУ.

Так само пишаємося колегами, які залишаються в тилу, міцно тримаючи стрій.

Фахівці житлово-комунальної сфери щодня демонструють неймовірну злагодженість, професіоналізм, сумлінність у процесі відновлення інфраструктури, що зазнала значних пошкоджень у результаті обстрілів.

Саме завдяки стійкості комунальників і щоденній, а подекуди цілодобовій праці житлово-комунальних служб столиці підтримується життєздатність мегаполіса і з’являється впевненість, що місто вистоїть навіть за таких складних умов.

Дякуємо за особистий внесок кожному, хто працює з повною віддачею у цій непростій сфері, а надто у цей час – і під обстрілами, і між вибухами чи в умовах відносно спокійних днів.

Бажаємо всім миру, добробуту в родинах, затишку в оселях, здоров’я та добра. Віримо в Україну та довгоочікувану для всіх Перемогу!

Зі святом, колеги!