ЦКС Новини 06 грудня 2019
6 грудня 2019

Протягом листопада понад 200 мешканців Києва пройшли навчання із оплати комунальних рахунків та передачі показань лічильників в онлайн-режимі

 

Фахівці комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС) допомагають всім охочим опанувати роботу в онлайн-сервісах зі сплати за житлово-комунальні послуги та дистанційного вирішення питань. Більшість учасників навчання – люди старшого віку, які скористались цією можливістю, щоб не витрачати час на черги під час оплати комунальних платежів. Протягом листопада навчання пройшли 210 охочих. Про це заявив генеральний директор «Центру комунального сервісу» Андрій Щербина.

 «Переважну кількість питань отримання житлово-комунальних послуг можна вирішити за допомогою онлайн-сервісів на сайті ЦКС. Ми дбаємо про категорії населення, які, можливо, недостатньо обізнані у цих процесах, допомагаючи опанувати ці сервіси. Безкоштовні заняття протягом листопада відвідали 210 охочих та відчули переваги економії часу та сил, і в подальшому планують користуватися онлайн-послугами ЦКС», – заявив Андрій Щербина.

Він нагадав, що на сайті «Центру комунального сервісу» можна здійснювати оплату в особистому кабінеті за усі спожиті житлово-комунальні послуги без комісії "карткою киянина", передавати показання лічильників, замовляти встановлення, повірку та заміну лічильників, записуватися в електронну чергу, щоб потрапити на обраний час до фахівця сервісного центру ЦКС, консультуватися з фахівцями ЦКС через електронні звернення та залишати звернення через сервіс «Дистанційне обслуговування».

Заняття є безоплатними!

Попередній запис на навчання за електронною поштою: edu@src.kiev.ua або за телефоном (044) 591-21-22.