ЦКС Новини 28 березня 2018
28 березня 2018

Професійні принципи колективу Подільського районного сервісного центру «Центр комунального сервісу»

Новость

Робота комунального концерну «Центр комунального сервісу» пов’язана з роз’ясненням населенню всіх питань щодо житлово-комунальної сфери.

«Головне в нашій роботі донести до споживача потрібну йому інформацію щодо житлово-комунальних послуг. Роз’яснити те, що його цікавить, надати грамотні відповіді на всі питання. При цьому необхідно бути справжнім психологом, бо до кожної людини треба знайти індивідуальний підхід», -  такі критерії в роботі у заступника керівника Подільського районного  сервісного центру «Центр комунального сервісу»  Олени Лисенко та всього колективу, який тут працює.

За ії словами, співробітники районного сервісного центру є фахівцями з питань ЖКП, бо всі працюють не один рік і знають відповіді майже на всі питання щодо розрахунків, перерахунків, субсидій, соціальних міських програм  та ін. 

Нагадаємо, Подільський районний сервісний центр «Центр комунального сервісу»  працює за адресою пр. Георгія Гонгадзе, 20 Е. Тут споживачі мають змогу отримати інформацію щодо стану всіх розрахунків: вода, утримання будинків та споруд прибудинкових територій, централізоване опалення, електроенергія  незалежно від місця проживання. Тобто, обслуговуються не тільки споживачі району, а і всього Києва.

Також тут є можливість сплатити за всі види комунальних послуг готівкою або банківською карткою. Для зайнятих людей такий варіант найбільш зручний, бо не має потреби стояти в чергах. Завдяки спільному проекту з міською владою оплата «Карткою Киянина» здійснюється БЕЗ КОМІСІЇ.

 Подільський районний сервісний центр працює з понеділка до п’ятниці з 08:00 до 20:00, в суботу  з 09:00 до 16:00,  без перерви на обід, неділя – вихідний. Окрім сервісного центру для комфорту споживачів Подільського району працюють територіально закріплені точки по вул. Маршала Гречка, 10 в та на  Оболонський, 38.