ЦКС Новини 06 березня 2023
6 березня 2023

При перейменуванні вулиць, провулків, бульварів, проспектів і площ у м. Києві споживачеві не потрібно вносити в особистому кабінеті зміну адреси місця проживання

Новость

     У разі перейменування адреси місця проживання у місті Києві користувачам особистого кабінету Комунального концерну «Центр комунального сервісу» змінювати дані не потрібно. Оновлення інформації відбувається автоматично, електронні та паперові рахунки-повідомлення за спожиті житлово-комунальні послуги надходять вже зі змінами.

     Також оновлення даних щодо адреси проживання не потребує зміни документів, які стосуються вузлів розподільного обліку води та тепла (квартирних лічильників), оскільки свідоцтво про повірку лічильника видається на прилад обліку за його номером, а не адресою.

     Варто зазначити, що під перейменування потрапили ряд вулиць, на яких розташовані районні сервісні центри. З оновленим переліком адрес можна ознайомитися за посиланням: https://cks.com.ua/service-centers/.

     Звертаємо увагу! Рішення щодо перейменувань приймається на пленарному засіданні Київської міської ради. Більш детально можна ознайомитися на офіційному порталі м. Києва за посиланням: https://kyivcity.gov.ua/mistobuduvannia_ta_zemelni_dilianky/pereimenuvannia_vulyts/.

     Комунальний концерн «Центр комунального сервісу» продовжує працювати у штатному режимі. Для розв'язання житлово-комунальних питань рекомендуємо віддавати перевагу дистанційним каналам обслуговування як найбезпечнішим. Отримати онлайн консультації та розв'язувати питання, не виходячи з дому, можна через зручні дистанційні канали обслуговування: https://cks.com.ua/to_consumers/our-services/.

     Нагадаємо, Концерн працює для киян як єдина абонентська служба, надаючи повний комплекс послуг, у тому числі консультації щодо нарахувань та перерахунків за житлово-комунальні послуги (зокрема, постачання теплової енергії та гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення, утримання будинків і споруд та прибудинкових територій, вивезення побутових відходів), звірки платежів, зміни власника особового рахунку, укладання договорів із виконавцями послуг, розв'язання питань погашення заборгованості тощо.