ЦКС Новини 19 листопада 2019
19 листопада 2019

Правила користування лічильниками для коректних нарахувань та сплати винятково за спожите тепло і воду

Шановні споживачі!
Нагадуємо, що для коректних нарахувань та сплати винятково за спожите тепло і воду, лічильники обов’язково мають бути:
1. вчасно повірені
2. опломбовані
3. показання лічильників передані 

 За допомогою онлайн-сервісів ЦКС можна оперативно та дистанційно вирішувати ці питання.

Зокрема, щоб замовити повірку лічильників води та опалення, достатньо залишити заявку. Результати повірки будуть внесені до баз даних виконавців послуг, а оригінали сертифікатів надійдуть у поштову скриньку.

Для опломбування лічильників, достатньо залишити заявку на сайті ЦКС у розділі «Дистанційне обслуговування», обравши тему «опломбування лічильників».
Будьте пильні та уважно зазначайте контактний телефон, адже за декілька днів до візиту, спеціаліст телефонує для узгодження зручної дати та часу. Опломбування лічильників здійснюють винятково підприємства, що виконують послуги (виконавець послуг з опалення та гарячого водопостачання для киян є КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО», з холодного водопостачання та водовідведення – ПрАТ «АК «Київводоканал»).

Щоб передати показання лічильників потрібно зареєструватися в особистому кабінеті та щомісяця – з 5го числа по останній день місяця, вказувати показання у вкладці «об’єкт».
Якщо у квартирі встановлено бойлер та поточні показання лічильників не відрізняються від попередніх, для отримання коректних нарахувань, потрібно щомісяця передавати показання лічильників гарячої води.

Також замовити повірку, опломбування чи передати показання можна:

- за номером контакт-центру ЦКС (044) 247-40-40;
- у найближчому сервісному центрі.