ЦКС Новини 13 січня 2020
13 січня 2020

Подільський районний сервісний центр радо вітає всіх споживачів

Сервісний центр Подільського району – один з 10 районних консультаційних центрів ЦКС, який працює без перерви не лише по буднях з 8:00 до 20:00, а й по суботах – з 9:00 до 16:00. Розташований за адресою проспект Георгія Гонгадзе, 20Е.

Команда професіоналів за принципом «єдиного вікна» обслуговує споживачів послуг централізованого опалення, гарячого водопостачання, холодного водопостачання і водовідведення, вивезення побутових відходів та обслуговування будинків.

Протягом минулого року в Подільському районному сервісному центрі 78 тисяч клієнтів отримали консультації та вирішили питання нарахувань, укладання договорів з виконавцями комунальних послуг, передачі показань лічильників, замовлення повірки тощо.

У Подільському сервісному центрі є все для комфортного обслуговування – сучасне обладнання, зручна зона очікування, дитячий куточок, доступ через Wi-Fi до Інтернету, а також можливість сплатити за усі спожиті житлово-комунальні послуги карткою або готівкою.

На прийом до фахівців Подільського сервісного центру можна записатися заздалегідь через онлайн-сервіс «електронна черга» - https://cks.com.ua/equery.