ЦКС Новини 19 травня 2017
19 травня 2017

Перше встановлення безкоштовних лічильників по програмі «Турбота. Назустріч киянам»

Новость
Новость

19.05.2017 відбулося  перше встановлення лічильників згідно з умовами міської соціальної програми «Турбота. Назустріч киянам» на 2016-2018 роки» за адресами:

- вул.. Закревського, 63А (лічильники холодної та гарячої води);
- вул.. Світлицького, 23 (лічильник гарячої води).

Нагадуємо, що право на безкоштовне встановлення лічильників мають кияни окремих пільгові категорії, а саме:

-                     інваліди І групи (підгрупи А);
-                     діти інваліди І групи (підгрупи А);
-                     опікуни неповнолітніх дітей-сиріт;
-                     інваліди І групи (підгрупи Б) та ІІ групи, одинокі непрацюючі пенсіонери, розмір пенсійної виплати яких не перевищує півтора прожиткових мінімуми доходів громадян для осіб, що втратили працездатність та ті, що перебувають на обліку в територіальних центрах соціального обслуговування м. Києва.

Як зазначила генеральний директор Центру комунального сервісу пані Катерина Саркісова: «З метою захисту найбільш вразливої категорії громадян - непрацездатних осіб та осіб з обмеженими фізичними можливостями міською владою відповідно до програми Турбота: назустріч людям 2016-2018 р.» прийнято рішення № 790/1794 від 22.12.2016р. щодо встановлення громадянам окремих пільгових категорій засобів обліку гарячого та холодного водопостачання за рахунок бюджету м. Києва». Центр комунального сервісу (http://cks.kiev.ua/), як виконавець Рішення, приймає заяви мешканців, консультує щодо надання ними необхідних документів, узгоджує питання з профільним комітетом КМДА.  Завдяки скоординованим діям Центру комунального сервісу, ПАТ АК «КИЇВЕНЕРГО» та ПРАТ "АК "КИЇВВОДОКАНАЛ" встановлення лічильників відбувається одночасно з опломбуванням, оформленням усіх необхідних документів та  укладанням договорів з постачальниками послуг.

На сьогодні вже прийнято позитивне рішення щодо встановлення лічильників у  27 квартирах. Близько 40 пакетів документів знаходяться на перевірці.

Отримати всю необхідну інформацію або консультацію щодо участі у програмі можна за нашим телефоном гарячої лінії (044)247-40-40 або надіславши листа на електронну адресу zvernennya@src.kiev.ua.