ЦКС Новини 19 липня 2023
19 липня 2023

Опломбування та розпломбування вузлів розподільного обліку води (квартирних лічильників) можна замовити дистанційно у комунальному концерні «Центр комунального сервісу»

Новость

     У комунальному концерні «Центр комунального сервісу» (ЦКС) більшість питань щодо нарахувань за житлово-комунальні послуги можна вирішити дистанційно, зокрема залишити заявку на опломбування або розпломбування квартирних лічильників гарячого та холодного водопостачання.

     Для цього достатньо:

  • авторизуватися в особистому кабінеті ЦКС; 
  • у розділі «Споживачам» обрати «Дистанційне обслуговування»;
  • обрати напрямок питання: «лічильники гарячої води КП "КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО" або "лічильники холодної води ПрАТ "АК "Київводоканал" та залишити відповідну заявку.

     Також залишити заявку можна за телефоном сall-центру (044) 247-40-40, або звернутися до фахівця через месенджер у Facebook, Telegram–канал, Skype. Перед виконанням заявки представник відповідного виконавця послуги попередньо зателефонує для узгодження зручної дати та часу візиту.

     Фахівець виконавця послуги здійснює опломбування лічильника та оформлює відповідний акт. З моменту опломбування лічильника розрахунки за спожиті послуги з постачання гарячої води, централізованого водопостачання та водовідведення здійснюються за показниками лічильника.

     Якщо фахівець при опломбуванні виявить, що лічильник встановлений з порушеннями норм експлуатації чи його цілісність пошкоджена, взяття на облік такого приладу неможливе.

     Звертаємо увагу, що під час опломбування нових лічильників води (після заміни) фахівцю необхідно пред’явити попередні лічильники, які було демонтовано, а також акти розпломбування та демонтажу попередніх лічильників.

     Нагадуємо, що опломбування лічильника – це обов'язкова процедура після встановлення нового приладу обліку, його заміни або повторного встановлення після повірки.

     Тільки опломбовані лічильники вважаються введеними в експлуатацію, а їхні дані можуть братися для розрахунків.