ЦКС Новини 11 грудня 2023
11 грудня 2023

Оплатити рахунки за спожиті житлово-комунальні послуги можна зручними онлайн способами

Новость

     До уваги споживачів, в особистому кабінеті комунального концерну «Центр комунального сервісу» (ЦКС)доступні рахунки для оплати за спожиті житлово-комунальніпослуги, надані у листопаді 2023 року.

​     Користуйтесь зручними та безпечними способами для оплати за спожиті житлово-комунальні послуги: особистий кабінет або індивідуальний QR-код, що надрукований на кожному паперовому рахунку-повідомленні. Оплатити їх  без комісії можна за допомогою картки киянина, для цього при оплаті необхідно обрати картку киянина.

     Для оплати через особистий кабінет потрібно:

  • створити обліковий запис, додавши прізвище, ім’я та електронну адресу;
  • додати об’єкт (квартиру або кілька – для допомоги при оплаті родичам); 
  • обрати зручний спосіб оплати та розрахуватись.

      Для оплати через QR-код потрібно:

  • зісканувати код (знаходиться на паперовому рахунку-повідомленні) та перейти за посиланням; 
  • вести номер телефону та електронну адресу; 
  • натиснути «Сплатити».

     Зауважимо, що  оплатити житлово-комунальні спожиті послуги можна за допомогою різних спеціальних платіжних платформ, у тому числі мобільних застосунків фінансових установ та банків, а також через банківські каси та термінали.

     Варто звернути увагу, на сайті ЦКС споживач завжди може дистанційно замовити дублікат рахунку-повідомлення, що має вигляд паперового, і в разі необхідності – роздрукувати. Також, споживачі, які відмовилися від паперового рахунку-повідомлення, мають змогу завантажити його електронний дублікат в особистому кабінеті.

     Для цього достатньо:

  • натиснути кнопку «завантажити рахунок» на сторінці онлайн рахунку;
  • підтвердити завантаження, вказавши місце для зберігання на вашому пристрої;

     У разі виникнення додаткових запитань або за необхідності більш детальної консультації, споживачі можуть звернутися до фахівців ЦКС через дистанційні канали обслуговування: https://cks.com.ua/to_consumers/our-services.