ЦКС Новини 11 березня 2024
11 березня 2024

​Оновилися рахунки за спожиті житлово-комунальні послуги у лютому 2024 року

Новость

     До уваги споживачів, в особистому кабінеті  доступні рахунки для оплати за житлово-комунальні послуги , спожиті у лютому 2024 року.

     Зручно та безпечно оплатити спожиті житлово-комунальні послуги можна через особистий кабінет споживача або індивідуальний QR-код, що надрукований на кожному паперовому рахунку-повідомленні. Сплатити за послуги без комісії можна за допомогою «Картка киянина»,

      Для оплати через особистий кабінет споживача потрібно:

  • додати об’єкт (квартиру або кілька – для допомоги при оплаті родичам); 
  • обрати зручний спосіб оплати та розрахуватись.

      Для оплати через QR-код потрібно:

  • зісканувати код (знаходиться на паперовому рахунку-повідомленні) та перейти за посиланням; 
  • вести номер телефону та електронну адресу; 
  • натиснути «Сплатити».

     Зауважимо, що оплатити спожиті житлово-комунальні послуги також можна за допомогою різних спеціальних платіжних платформ, у тому числі мобільних застосунків фінансових установ та банків, а також через банківські каси та термінали.

     Звертаємо увагу, що споживачі, які відмовилися від паперового рахунку-повідомлення, можуть  завантажити його електронний дублікат в своєму особистому кабінеті. Для цього достатньо:

  • натиснути кнопку «завантажити рахунок» на сторінці онлайн рахунку;
  • підтвердити завантаження, вказавши місце для зберігання на вашому пристрої;

     Також, на сайті КК «Центр комунального сервісу» споживач завжди може дистанційно замовити дублікат рахунку-повідомлення.

     У разі виникнення додаткових запитань або за необхідності більш детальної консультації, на споживачів завжди чекають наші фахівці в районних сервісних центрах та в онлайн форматі через дистанційні канали обслуговування: https://cks.com.ua/to_consumers/our-services.