ЦКС Новини 20 грудня 2019
20 грудня 2019

Нагадуємо про необхідність вчасного надання показань лічильників!

Шановні споживачі!

Нагадуємо, що для коректних нарахувань потрібно щомісяця передавати показання квартирних лічильників з 5-го числа по останній день поточного місяця! 

Зокрема, споживачам, у яких встановлено бойлер, також потрібно щомісяця передавати показання лічильників гарячої води, навіть якщо вони незмінні. 

Показання лічильників опалення, гарячої та холодної води можна передавати онлайн через особистий кабінет на сайті «Центру комунального сервісу» (ЦКС).  

Для передачі потрібно зареєструватися в особистому кабінеті ЦКС, додати свій об’єкт (квартиру), відкрити рахунок та у ніжній частині рахунку натиснути на синю кнопку «внести показання лічильників» і передати актуальні дані. 

Також передати показання квартирних лічильників опалення, гарячої та холодної води можна за телефоном сall-центру ЦКС (044) 247-40-40; під час візиту до найближчого Сервісного центру, залишивши у скриньці для передачі показань; при оплаті за спожиті послуги у платіжних терміналах, що розташовані у районних сервісних центрах.

Передавати показання окремо виконавцям послуг можна на сайтах

КП «Київтеплоенерго» (можна передати показання лічильників гарячої води (з 5го числа по останній день місяця) без реєстрації, достатньо ввести особовий рахунок та адресу і передати актуальні дані лічильників гарячої води);                               

ПрАТ «АК «Київводоканал» (показання приймаються у будь-який день місяця та будуть відображені у рахунку-повідомленні, що надійде у наступному місяці. «Київводоканал» приймає показання лічильників холодної води для нарахувань за холодне водопостачання. Показання лічильників гарячої води приймаються лише для здійснення обліку водовідведення, тому для отримання коректних нарахувань за гаряче водопостачання потрібно обрати будь-який інший спосіб з перелічених вище).