ЦКС Новини 03 квітня 2024
3 квітня 2024

Нагадуємо киянам про можливість відмовитись від паперових рахунків за житлово-комунальні послуги

Новость

     Нагадуємо киянам про можливість відмовитись від паперових рахунків-повідомлень за спожиті житлово-комунальні послуги. Особистий кабінет на сайті концерну дозволяє додавати одночасно до 10 об'єктів (адрес), за якими формуються рахунки, оплачувати послуги, передавати показання, а також відмовлятись від паперових версій квитанцій. 

     Підтвердити відмову від паперових квитанцій можна:  

     При відмові на електронну пошту споживача, зазначену при реєстрації в особистому кабінеті, прийде відповідне повідомлення з деталізацією. Електронна платіжка оновлюватиметься в особистому кабінеті щомісяця до 9-го числа.

     Відеоінструкція, як відмовитися від паперового рахунку-повідомлення - за посиланням:  https://www.youtube.com/watch?v=9dxkx6Ju4h4

     Електронні рахунки швидше надходять до споживачі, оскільки не потребують друку та доставки. Багато громадян змушені були покинути свої домівки через бойові дії, тому необхідність паперових квитанцій для них не актуальна. В особистому кабінеті споживач може у будь-який час завантажити електронну версію або замовити дублікат за посиланням https://cks.com.ua/remote. Електронна версія рахунку виглядає, так само як паперовий варіант, а також має таку ж юридичну силу. За необхідності, його можна роздрукувати.

     Звертаємо увагу, за тими адресами, де управителем є ЖБК, ОСББ, ТОВ та ін., які замовляють друк рахунків-повідомлень за договорами на надання послуг з ЦКС або ГЕРЦ, можливість відмови від паперового варіанту обмежена. Індивідуально відмовитися від паперових рахунків мешканці можуть, звернувшись до свого управителя.