ЦКС Новини 22 грудня 2015
22 грудня 2015

Можливість укласти договір реструктуризації (розстрочки виплати) заборгованості на найбільш вигідних умовах!

Забезпечення якісного та в повному обсязі надання житлово-комунальних послуг, у тому числі залежить і від платіжної дисципліни споживачів, адже на сьогоднішній день якість послуг, що надаються, є важливою для кожного зі споживачів. Нажаль, існують окремі випадки, несплати  споживачами або оплати у неповному обсязі нарахувань за житлово-комунальні послуги, що призводить до виникнення заборгованості.

У разі, якщо Ви з об’єктивних підстав не маєте змоги заплатити заборгованість одразу, то Ви маєте можливість скористатися правом на реструктуризацію (розстрочку виплати) заборгованості.

Укладаючи договір реструктуризації Ви уникаєте можливих негативних наслідків, пов’язаних із примусовим стягненням заборгованості, а саме:

- По договору реструктуризації Ви сплачуєте тільки основну суму боргу без будь-яких штрафів (інфляційні витрати, 3% річних);

- Ви уникаєте судової тяганини та пов’язаних із цим судових витрат;

- Ви уникаєте накладення арешту та реалізації з торгів житла, автомобіля та іншого майна;

- У Вас з’являється можливість планувати виплату заборгованості на підставі зручного для Вас графіку виплат.

Детально дізнатися про умови та порядок розстрочення заборгованості можна на прийомі у найближчому сервісному центрі Комунального концерну «Центр комунального сервісу».

Детальну інформацію про місце розташування сервісних центрів комунального концерну «Центр комунального сервісу», Ви можете дізнатися на офіційному сайті - www.cks.kiev.ua або за телефоном 247 – 40 – 40.

Звертаємо Вашу увагу, що комунальний концерн «Центр комунального сервісу» вирішує питання щодо заборгованості за послуги з централізованого опалення, постачання гарячої та холодної води і водовідведення, яка виникла до 01.07.2014 р.