ЦКС Новини 29 січня 2018
29 січня 2018

Мешканців Солом’янського району з питань житлово-комунальних послуг чекають у сучасному сервісному центрі «ЦКС».

Новость

Мешканців Солом’янського району чекають у новому сучасному територіальному сервісному центрі   «Центр комунального сервісу».

Центр знаходиться на вул.  Донця, 21Б. Наразі він працює  в тестовому режимі за наступним графіком: понеділок-п’ятниця з 9.00 до 18.00 без перерви на обід, субота з 10.00 до 16.00 також без перерви. З 1 лютого у  звичайному режимі з 8.00 до 20.00 по буднях і з 9.00 до 16.00 щосуботи. Тут діє для зручності споживачів електронна черга, є Wi-Fi. Поки батьки з’ясовують питання з ЖКП, для малюків діє куточок, де вони можуть погратися та помалювати.

Нагадаємо, що сервісна точка по вул.. Донця, 15-А припинила роботу. 

В районному сервісному центрі здійснюється супровід нарахувань за послуги з утримання будинків, споруд прибудинкових територій та водопостачання і водовідведення. Також тут є можливість укласти письмовий договір на постачання зазначених послуг, отримати консультації щодо врегулювання заборгованості за «комуналку», роз’яснення щодо нарахування житлово-комунальних послуг при користуванні пільгою та ін. Також без черг в зручний час споживачі можуть оплатити всі житлово-комунальні послуги банківською карткою через POS – термінал (сплата «Карткою Киянина» Ощадбанку БЕЗ КОМІСІЇ!) та готівкою через термінали самообслуговування, поповнити Інтернет, мобільний зв’язок тощо.