ЦКС Новини 19 квітня 2018
19 квітня 2018

Консультації по гарячій воді та новий графік роботи точок прийому споживачів - що нового в Деснянському "ЦКС"

Новость

Більше 20 тисяч споживачів прийняв Деснянський районний сервісний центр «Центр комунального сервісу» (проспект Маяковського, 26) за 4 місяця.

 За словами керівника районного центру, мешканці вже звикли до нової адреси, а деякі стали постійними  відвідувачами.

 

Наразі в двох точках прийому споживачів, які працюють за адресами: вул. Жукова, 26А та вул. Радунська, 18, змінено графік роботи. Віднині прийом мешканців ведеться в понеділок, вівторок, середу з 9.00 до 18.00, четвер з 9.00 до 13.00, а першу та третю суботу місяця з 10.00 до 14.00.

 

Також в «ЦКС» можна звернутися щодо перерахунків гарячої води. Відтепер в районному сервісному центрі працює представник «Київенерго», який надає консультації, пов’язані з питаннями гарячої води.

 

В «ЦКС» Деснянського району можна сплатити комунальні послуги без черг за допомогою платіжних терміналів готівкою чи банківською карткою. Оплата «Карткою киянина» Ощадбанку без комісії!

 В всіх сервісних центрах «ЦКС» споживачі мають змогу з’ясувати питання щодо оплати та порядку нарахування за житлово-комунальні послуги, внесення змін до реквізитів особового рахунку та порядку нарахування за послуги, співпраці ОСББ, укладання договорів з постачальниками послуг. Тут також можна замовити низку додаткових послуг, таких як виклик сантехніка, спеціаліста з дезінфекції та інших профільних робітників.