ЦКС Новини 09 лютого 2024
9 лютого 2024

Комунальний концерн «Центр комунального сервісу» нагадує про зручні способи оплати житлово-комунальних послуг

Новость

     Комунальний концерн «Центр комунального сервісу»(ЦКС) інформує, що рахунки за спожиті в січні 2024 рокужитлово-комунальні послуги, оновлено. Здійснити платежі можна за допомогою простих та безпечних онлайн-сервісівне виходячи з дому: особистий кабінет споживача або через індивідуальний QR-код, що надрукований на кожному рахунку-повідомленні.

     Для оплати через особистий кабінет достатньо виконати 3 прості кроки: 

  1. Створити обліковий запис. Зазначити ПІБ,  електронну адресу та номер телефону.
  2. Додати об’єкт (квартиру або кілька – для допомоги при оплаті родичам).
  3. Обрати зручний спосіб оплати та розрахуватись.

     Щоб оплатити за допомогою QR-коду, потрібно:

  • зісканувати код із рахунку-повідомлення та перейти за посиланням;
  • ввести номер телефону та електронну адресу;
  • натиснути «Сплатити».

     Квитанції про оплату після онлайн-розрахунку надходять на електронну пошту, а також зберігаються в особистому кабінеті споживача.

     Здійснити оплату за житлово-комунальні послуги без комісії можна за допомогою Картки киянина через особистий кабінет споживача або через QR-код, надрукований на кожному паперовому рахунку-повідомленні.  Розрахуватися таким способом можна за всі послуги разом, або за будь-яку окремо.

     Також розрахуватись за послуги можна через доступні платіжні системи, у касах банківських установ чи електронних додатках тощо.

     Споживачі, які відмовилися від паперового рахунку-повідомлення, можуть в своєму особистому кабінеті завантажити електронний дублікат, що ідентичний паперовому рахунку-повідомленню та містить точно таку ж інформацію.

     Для цього достатньо:

  • натиснути кнопку «завантажити рахунок» (на сторінці онлайн рахунку);
  • підтвердити завантаження, вказавши місце для зберігання на вашому пристрої (телефоні, комп’ютері або планшеті), щоб завжди мати можливість скористатися, навіть  без доступу до мережі інтернет, а за необхідності - роздрукувати.

     Також на сайті ЦКС споживач завжди може дистанційно замовити дублікат рахунку-повідомлення.

     Нагадуємо: електронний рахунок за спожиті житлово-комунальні послуги містить всю інформацію необхідну для оплати спожитих послуг, та має таку ж юридичну силу, як паперовий рахунок-повідомлення.